blooming daagt uit to bloei te komen

over blooming

blooming, eigenlijk de blooming bedrijvengroep b.v., bestaat naast het hotel met groepsaccommodatie uit landgoed Het Hof, eveneens gevestigd in Bergen en Restaurant Zandhoeve, gevestigd in blooming hotel en strandpaviljoen Soul Beach. blooming schrijven we altijd met een kleine b, omdat wij het als een werkwoord zien. En er hoort geen puntje op de i, want die zetten wij er graag samen met onze gasten op.

blooming-ons-verhaal
blooming-hotel-in-bergen

van Volkshogeschool naar blooming

De grondlegging van de blooming cultuur is in 1939 ontstaan met de oprichting van de Volkshogeschool Nederland. Wil je weten hoe de filosofie van de Volkhogeschool vandaag de dag nog tastbaar is? Lees dan ons verhaal en ontdek waar wij vandaan komen.

oorsprong blooming

het-hof-volkshogeschool

bijdragen aan goede doelen

De blooming bedrijvengroep kent een bijzondere aandeelhouder: de blooming Stichting. De aandeelhouder heeft in haar statuten opgenomen dat een deel van de bedrijfswinsten via de blooming Stichting terug worden gegeven aan onze omgeving en de regio. Het bestuur van de stichting bepaalt aan welke maatschappelijke projecten en onderwijsprojecten het geld wordt besteed. Zo dragen we bij aan een eerlijke, duurzame en maatschappelijk verantwoorde samenleving. blooming werkt onder meer samen met Scorlewald, een antroposofische zorginstelling waar mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt wonen en werken.

De Hoftuin van blooming landgoed Het Hof is een andere buitenlocatie van Scorlewald. Medewerkers van Scorlewald verbouwen groenten, fruit en bloemen in de Hoftuin. Die producten worden vervolgens gebruikt en verwerkt in gerechten van blooming hotel en Het Hof.
Om de aandeelhouder haar bijzondere taken te laten vervullen dienen de blooming bedrijven winstgevend te zijn. Maar in dat commerciële doel zit ook een ander doel besloten: blooming wil een sociaal-maatschappelijke bijdrage leveren en werken aan een duurzame toekomst, op vrijwel alle manieren. Dus bijvoorbeeld de inkoop, energievoorziening, afvalbeheer, personeelsbeleid en keuze van leveranciers gebeurt vanuit die filosofie.blooming is met andere woorden zelf ook constant aan het groeien en bloeien. We are blooming.lees meer over MVO bij blooming

we are blooming

het-hof-volkshogeschool
evenement-locatie-blooming-hotel
blooming-hoftuindiner-met-rondleiding
dineren-uit-eigen-moestuin
evenementenlocatie-blooming10
eten-drinken-blooming-restaurant14
eten-drinken-blooming-restaurant11
blooming-brasserie-terras-cocktailkaart
geschiedenis-vergaderlocatie-het-hof
geschiedenis-van-landgoed-het-hof-vergaderlocatie
blooming-hotel-vergaderen-in-het-bos
blooming-hotel-vergaderlocatie-in-het-bos-
scorlewald-en-blooming-in-bergen
hoftuin-blooming-scorlewald

goed om te weten

reserveringsvoorwaarden
Reserveer direct bij ons en geniet van de voordelen! Wij garanderen de laagste prijs wanneer je direct via onze website boekt. Reserveringen via onze eigen website kun je tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren of wijzigen, met uitzondering van onze niet-annuleerbare tarieven. Als je annuleert binnen 24 uur voor aankomst, dan zijn de annuleringskosten gelijk aan de totaalprijs van de reservering. Bekijk hier de reserveringsvoorwaarden die wij voor directe reserveringen via onze eigen website hanteren.

disclaimer informatie en foto’s
blooming besteedt de grootst mogelijke zorg aan het onderhoud van deze website. Toch bestaat de mogelijkheid dat informatie niet (meer) juist is. Aan de teksten en foto’s van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. blooming draagt geen verantwoordelijkheid voor informatie op enige internetsite of pagina waarnaar deze site (www.weareblooming.com) verwijst. Op de foto’s die wij op onze website gebruiken zit auteursrecht. Heb je een vraag over de herkomst van de foto’s, de fotograaf of over de copyright? Neem dan contact ons op via welcome@weareblooming.com.

meer over copyright

pers & ambassadeurs
Journalisten, bloggers en social media ambassadeurs nodigen we uit contact op te nemen met onze PR- en marketingafdeling. Wil je content maken of informatie ontvangen stuur dan een mail naar welcome@weareblooming.com of stuur ons een bericht op social media. @weareblooming

lof en beklag
Een tevreden gast is bij blooming het grootste compliment dat wij kunnen ontvangen. Maar ondanks onze zorgen kan het voorkomen dat je ergens ontevreden over bent. Mocht je na vertrek een klacht kenbaar willen maken, mail dan naar de directie van blooming hotel via welcome@weareblooming.com. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.

vergeten voorwerpen
Het kan gebeuren dat je per ongeluk iets hebt laten liggen bij blooming. Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om vergeten eigendommen zo snel mogelijk bij je terug te krijgen. Om dit goed te organiseren, verzoeken wij je een e-mail te sturen naar welcome@weareblooming.com met een volledige beschrijving. Naar aanleiding van deze mail laten we je weten of de eigendommen gevonden zijn en hoe we de items weer bij je terug krijgen. Alle gevonden voorwerpen worden drie maanden bewaard. Na het verlopen van deze termijn geven we de gevonden voorwerpen aan een kringloopwinkel.

privacy statement
Hier vind je ons privacy statement.

huisregels feesten & evenementen
Hier vind je onze huisregels voor feesten en evenementen.

de blooming bedrijvengroep