onze reserveringsvoorwaarden blooming hotel

Bergen, 2023

Reserveringsvoorwaarden
Reserveer direct bij ons en geniet van de voordelen! Wij garanderen de laagste prijs wanneer je direct via onze website boekt. Reserveringen via onze eigen website kun je tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren of wijzigen, met uitzondering van onze niet-annuleerbare tarieven. Als je annuleert binnen 24 uur voor aankomst, dan zijn de annuleringskosten gelijk aan de totaalprijs van de reservering. Bij annulering, wijziging of no-show van een boeking met een niet terug betaalbaar tarief zijn de kosten gelijk aan de totaalprijs van de reservering. Voor niet terugbetaalbare tarieven is altijd een vooruitbetaling nodig om te boeken.

Reserveringen op basis van een niet terug betaalbaar tarief kunnen niet worden gewijzigd of geannuleerd. Door te reserveren aanvaard je dat de volledige prijs van het verblijf onmiddellijk in rekening wordt gebracht en dat geen terugbetaling mogelijk is. Bij een no-show is terugbetaling niet mogelijk.

Voor reserveringen met 1 tot 4 kamers hanteren wij de algemene reserverings- en annuleringsvoorwaarden. Voor reserveringen met 5 of meer kamers hanteren wij de voorwaarden voor groepen.

Voor groepen (5 kamers of meer) gelden de volgende annuleringsvoorwaarden*:

dagen voor aankomst           % van geannuleerde bedrag dat in rekening wordt gebracht
7 dagen of minder                 100%
7 dagen of meer                    85%
14 dagen of meer                  60%
30 dagen of meer                  35%
60 dagen of meer                  15%
90 dagen of meer                  0%
*muv de niet terugbetaalbare tarieven

 

 

blooming hotel
Duinweg 5, 1861GL
Bergen (nh)
2023