ontdek onze vergadermogelijkheden

blooming business

Kom tot bloei, ga uit je hoofd en de natuur in. Ontwikkel jezelf door bijzondere kennis op te doen in een inspirerende omgeving en ontspan vervolgens in de natuur om je heen. Laad op en verfrist met nieuwe ideeën zal je aan het eind van de dag naar je kamer terugkeren. Bij blooming ben je op de juiste plek voor succesvolle vergaderingen, leerzame workshops, intensieve trainingen en bijzondere ontmoetingen.

vergaderen in de natuur blooming bergen

onze vergaderlocaties

de perfecte bijeenkomst organiseren?

Aan alles is gedacht en alles is aanwezig. Onze drie vergaderlocaties zijn geschikt voor alle soorten groepen. Van 4 tot 100 personen, van een dag vergaderen tot een meerdaagse training. Onze conference manager is ’s morgens vroeg aanwezig om alles in goede banen te leiden. We helpen je met het installeren van de techniek, we zorgen dat de opstelling er tip top bij staat, de koffieautomaat met biologische koffie en thee staat aan en alles is klaar om jou en je gasten te ontvangen. Wij zorgen voor alles zodat jij je volledig kunt focussen op je bijeenkomst.

Ontdek welke blooming vergaderlocatie in Bergen het beste bij jouw bijeenkomst past.

direct een offerte aanvragen

 • drie bijzondere vergaderlocaties
 • diverse meeting rooms met uitzicht op het bos
 • binnen enkele stappen sta je midden in de natuur
 • veel plekken om buiten te vergaderen of te werken
 • eten uit eigen biologische moestuin
 • focus op healthy breaks en verantwoord brain food
 • keuze uit meerdere restaurants
 • mogelijkheid tot staand of actief vergaderen zonder tafels
 • interactieve presentatieschermen
 • alle mogelijk koppelstukjes zijn aanwezig
 • we hebben een onbeperkte voorraad aan pennen, post-its, stiften en flip-overpapier
 • we bieden unieke en leerzame workshops en activiteiten aan
 • gratis parkeren en opladen
 • mogelijkheid om heerlijk te overnachten
 • perfect voor meerdaagse bijeenkomsten

vergaderen in Bergen

blooming bevindt zich midden in het Noord Hollands Duingebied. Dit prachtige natuurgebied in de kop van Noord Holland inspireert elke bezoeker. Meer dan 60 kilometer aan wandelpaden brengen je van blooming hotel en Het Hof naar de kust. Het gebied wisselt dichtbegroeide bossen af met weidse uitzichten over de duinen en is daarmee de perfecte locatie voor een bijeenkomst in de natuur.

Deze prachtige ligging in het duingebied, geeft een gevoel van vrijheid en ruimte. Begroet door een lange rij bomen en het gefluit van de vogels maak je kennis met de rust en vrijheid van blooming. De beste ideeën en de mooiste plannen ontstaan op creatieve en inspirerende locaties. Daarom hebben wij onze vergaderlocaties zo ingericht dat ze allemaal uitzicht hebben op het bos en dat je vanuit je stoel binnen enkele stappen midden in het bos staat.

ontdek de omgeving

blooming-hotel-natuurgebied

van Volkshogeschool tot vergaderlocatie in Bergen

De grondlegging van de blooming cultuur is in 1939 ontstaan met de oprichting van de Volkshogeschool Nederland. Het doel van de Volkshogeschool was het emanciperen van kwetsbare groepen in de samenleving door het verbinden van mensen uit allerlei lagen van de samenleving. Het ging om groeien, tot bloei komen en doorgeven. Allemaal termen die op de dag van vandaag nog tastbaar zijn bij blooming.

Met deze kernwaarden in ons DNA kunnen wij niet anders dan onze gasten te inspireren, te prikkelen en je één laten voelen met de natuur om je heen.

blooming-hotel-volkshogeschool-geschiedenis

where creativity has space to grow

De oorsprong van blooming gaat jaren terug. Het begon ooit als Volkshogeschool, een plek waar mensen uit verschillende lagen van de samenleving met elkaar werden verbonden. Het verbinden van mensen is iets wat tot op de dag van vandaag terug te vinden is in het blooming DNA.

lees verder over onze oorsprong

blijf overnachten in blooming hotel

Voor, tijdens of na je bijeenkomst overnachten in een comfortabele hotelkamer? Van compacte single room tot luxe suite, gun jezelf en je gasten een moment van ontspanning en reserveer een overnachting inclusief ontbijt in een van onze kamers.

een zakelijke overnachting reserveren

regular room double room (8.1)

wil je een zakelijke bijeenkomst bij een van onze locaties organiseren?

Jouw zakelijke bijeenkomst bij een van onze locaties? We laten je direct weten wat de mogelijkheden zijn! Wist je dat je onze locaties ook kunt combineren? Neem contact op via 072 582 0520 of via yourbusiness@weareblooming.com of laat ons via het contactformulier weten wat jouw wensen zijn.