come and bloom with us

werken bij blooming

blooming kan niet zonder jou en we hebben je hulp nodig voor onze restaurants en bijzondere events.. Ben je nieuwsgierig? Laat het ons weten en dan maken we een afspraak om te kijken of we aan jouw wensen kunnen voldoen! We hebben best wel wat te bieden: flexibele tijden, een goed salaris, weekendtoeslag en gewoon een hele fijne plek om te zijn. Bekijk snel al onze vacatures.

werken-bij-blooming

start je horecacarrière bij blooming

we are blooming

blooming is meer dan een horecabedrijf bestaande uit een hotel, een vergader- en evenementenlocatie, een strandpaviljoen en een restaurant. blooming is een werkwoord, een plek om samen te komen en om alles uit jezelf (en elkaar) te halen. De blooming bedrijvengroep bestaat uit blooming hotel (met 130 hotelkamers en 15 vergaderzalen), restaurant Zandhoeve, strandpaviljoen Soul Beach, evenementen- en congreslocatieHet Hof en de blooming Villa (groepsaccommodatie).

Onze missie is om een sociaal-maatschappelijke bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst, op vrijwel alle manieren. Dit doen wij onder andere door onze samenwerkingen met Dopper, met Scorlewald. Maar ook door onze manier van werken en het zorgen voor onze collega’s. Hierin proberen wij constant te blijven groeien en bloeien.

We are blooming. Are you?

volkshogeschool-tot-blooming-geschiedenis

ontdek waar wij vandaan komen

onze oorsprong

open sollicitatie

Open sollicitaties zijn heel erg welkom! We komen graag met je in contact. Vul dit formulier in of stuur een bericht en eventueel je CV naar hr@weareblooming.com en dan komen wij heel snel bij je terug.