art to inspire

the blooming gallery

Met the blooming gallery willen blooming nieuwe, jonge en minder bekende kunstenaars de kans en een podium geven om hun werk aan de wereld te kunnen laten zien. The blooming gallery werkt daarom ook zonder commissies en en beide locaties zijn vrij toegankelijk.

onze locaties:
Expositie Het Hof: by blooming: Carina Wagenaar
Expositie blooming hotel: booming blooming

the blooming gallery

Diner met de Kunstenaar

vrijdag 12 juli • restaurant Het Hof

Tijdens het Diner met de Kunstenaar vertelt Carina Wagenaar alles over haar expositie in Het Hof en waar ze de inspiratie voor haar stukken vandaan haalt. Terwijl jij geniet van de kunstwerken op je bord vertelt Carina alles over de kunst om je heen.

een tafel reserveren

binnenkort te zien

booming blooming

locatie: blooming hotel

Bezoek vanaf 6 juli de nieuwe expositie van de blooming gallery; booming blooming. Deze bijzondere tentoonstelling biedt een unieke kans om de veelzijdige en boeiende wereld van Jerome Bech te verkennen, samen met het werk van zijn getalenteerde kunstenaarsvrienden.

meer info

Carina Wagenaar

locatie: Het Hof by blooming

Bezoek vanaf 12 juli de nieuwe expositie bij Het Hof by blooming met werk van Carina Wagenaar. Carina Wagenaar (NL, 1969) studeerde af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Haar werken zijn geïnspireerd door cameeën, kant, relikwieën en symboliek. Ze vertaalt uitdrukkingen van gevoelens, gedachten, spiritualiteit en gebeurtenissen in deze monumentale medaillonkunstwerken.

meer info

tafelen bij blooming

cultureel genieten bij blooming
cultureel genieten bij blooming

ontdek blooming

Blijf overnachten in een van onze comfortabele kamers zodat je meerdere dagen kan genieten van al het moois en bijzonders tijdens de Kunst10Daagse. Bekijk ons aanbod kamers en arrangementen en geniet van blooming bij blooming.

hotel blooming

blooming-hotel-natuurgebied