art to inspire

the blooming gallery

Met the blooming gallery willen blooming nieuwe, jonge en minder bekende kunstenaars de kans en een podium geven om hun werk aan de wereld te kunnen laten zien. The blooming gallery werkt daarom ook zonder commissies en en beide locaties zijn vrij toegankelijk.

onze locaties:
Expositie Het Hof tot medio zomer 2024: by blooming: Jerome Bech, Guus de Graaf & Job Versteeg

Expositie blooming hotel va. 1 april 2024: Spring is About to bloom met Paul Allender & Michèle Polak and Niki Sophia

the blooming gallery

bezoek de expositie
bij blooming hotel va. 6 april

Spring is About to bloom

Polek en Allender staan op het punt om hun nieuwe co-creatie te exposeren. Naast de gedurfde samenwerking is het werk groot en gewaagd. Het viert licht, hoop en leven. Het werk verkent de relaties tussen mens en natuur.

Daarbij stellen ze aan jullie voor Young Talent Niki Sophia: een klein meisje in een haastige mistige wereld. Haar kleurrijke creaties vormen een opening naar een wereld waar de lucht blauw is en tijd in overvloed bestaat. Ze streeft ernaar introspectie en contemplatie uit te lokken, vrij van de haast en druk van de snelle wereld waarin we leven.

Op zaterdag 6 april ontvangen we je graag voor de opening van Spring is About to bloom.
Ontvangst 16:00 uur met welkomstdrankje

meer informatie

 

 

bezoek de expositie
bij Het Hof

Jerome, Guus & Job

Door een jarenlange vriendschap hebben kunstenaars Jerome Bech en Guus de Graaf een unieke band, ze spreken elkaars kunsttaal en met hulp van kunstenaarsvriend Job Versteeg dit uit zich in deze prachtige en unieke expositie bij Het Hof. De expositie is een bijzondere combinatie van fotografie met gemengde technieken, gedigitaliseerd en bewerkt.
te zien vanaf 24 februari tot begin zomer 2024

meet
the artists

Paul Allander 3
Paul Allander
Paul Allander 2

Paul Allender

locatie: blooming hotel 

schilderijen
Paul Allender is schilder en werkt sinds 2021 samen met Michelle Polak. Deze samenwerking daagt elkaar uit om meer te durven en te experimenteren. Vanaf 6 april 2024 exposeren zij in de blooming gallery samen met Young Talent Niki Sophia. De expositie vier licht, hoop en leven.

meer info over de expo

Michele Polak 4
Michele Polak
Michele Polak 2
Michele Polak 3

Michèle Polak

locatie: blooming hotel 

fotografie
Michèle Polak is fotograaf en werkt sinds 2021 samen met Paul Allender. Deze samenwerking daagt elkaar uit om meer te durven en te experimenteren. Vanaf 6 april 2024 exposeren zij in de blooming gallery samen met Young Talent Niki Sophia. De expositie vier licht, hoop en leven.

meer info over de expo

Niki Sophia
Niki Sophia 2
Niki Sophia 3

Niki Sophia

locatie: blooming hotel 

multimedia-kunstenaar
Niki Sophia, een kleine multimedia-kunstenaar in een grote wereld, maakt zachte en pluizige tapijten, maar ook enorme en piepkleine figuren. Niki houdt van experimenteren dus verkent zij vaak nieuwe materialen en technieken. Haar werk is voornamelijk kleurrijk, maar ze kunnen een sombere existentiële ondertoon hebben.

meer info over de expo

Guus de Graaf
Guusdegraaf2
guusdegraaf4
Guusdegraaf3

Guus de Graaf

locatie: Het Hof

grafisch vormgeving
Sinds dat hij twee jaar was wist Guus al wat hij wilde worden: Art Director, net als zijn vader. Gevoel voor ontwerp, tekenvaardigheden en liefde voor het vak werden vanuit huis met de paplepel ingegoten. Het is daarom niet vreemd dat Guus zijn opleiding in vormgeving zou gaan volgen. Na een fantastische tijd op de Berger Scholen Gemeenschap is hij naar de Koninklijke Kunstacademie gegaan in Den Haag. Richting grafische vormgeving uiteraard.

Jerome Bech
Jerome Bech1
Jerome Bech2
Jerome Bech3
jerome bech4

Jerome Bech

locatie: Het Hof

schilderijen
Vanaf 1995 heeft Jerome zich fulltime gestort op het maken van kunst dat varieert van schilderijen tot installaties en sculptuur: hiervoor maakt hij veelal gebruik van zwerfafval en oud ijzer. Zijn schilderijen en illustraties worden gekenmerkt door gemengde technieken op handgeschept papier of linnen.

jobversteeg4
jobversteeg
jobversteeg2
jobversteeg3
jobversteeg5

Job Versteeg

locatie: Het Hof

beelden
Job Versteeg is een autodidact kunstenaar, die via de schilderkunst een weg gevonden heeft die het beste bij hem past. In zijn schilderijen klonk langzamerhand steeds duidelijker het driedimensionale door. De beelden van Job zijn de symbolische verbeelding van de verbinding met de natuur en heden en verleden, een pleidooi om de ontmoeting van culturen te omarmen.

tafelen bij blooming

cultureel genieten bij blooming
cultureel genieten bij blooming

ontdek blooming

Blijf overnachten in een van onze comfortabele kamers zodat je meerdere dagen kan genieten van al het moois en bijzonders tijdens de Kunst10Daagse. Bekijk ons aanbod kamers en arrangementen en geniet van blooming bij blooming.

hotel blooming

blooming-hotel-natuurgebied