Het culinaire hart van blooming

restaurant Zandhoeve

De keuken van restaurant Zandhoeve laat zich leiden door onze biologische moestuin en daarmee door de verschillende seizoenen. Voor onze keukenbrigade is deze Hoftuin, waar jaarlijks zo’n 50 soorten groenten en kruiden groeien, een onuitputtelijke bron van inspiratie en een prachtige weerspiegeling van de jaargetijden. Met deze rijkdom op fietsafstand van het hotel is het vanzelfsprekend dat groente de basis vormt voor onze gerechten. Het samenkomen van lokale ingrediënten met mondiale kruiden en kooktechnieken staat garant voor verrassende smaakcombinaties.

Wij zijn een cash-free hotel, er kan dus alleen gepind worden in onze restaurants.

eten-drinken-blooming-restaurant10

à la carte menu

Onze keukenbrigade laat zich leiden door de eigen biologische moestuin en we koken met de seizoenen mee. Verse en lokale ingrediënten komen samen met de mondiale invloeden en de culinaire passie van het blooming team. Dit staat garant voor bijzondere smaakcombinaties, verrassende gerechten en een avond lang gastronomisch genieten.

openingstijden restaurant Zandhoeve 

vrijdag t/m zondag gesloten

maandag t/m donderdag va. 17:30 uur

bekijk het menu

blooming business

Voor onze gewaardeerde zakelijke gasten biedt Restaurant Zandhoeve een uitstekende culinaire ervaring met de keuze uit een drie gangen- of vier gangen diner. Onze toegewijde keukenbrigade gebruikt de rijke oogst van onze biologische moestuin om seizoensgebonden gerechten te creëren die je smaakpapillen zullen verrassen.

ontdek blooming business

zeebaars (4 of 5)
Zandhoeve - 2023 - 6 - ©GittaPolak
Zandhoeve - 2023 - 3 - ©GittaPolak
restaurant zandhoeve-3
keukenbrigade zandhoeve-6
Zandhoeve - 2023 - 11 - ©GittaPolak
Zandhoeve - 2023 - 35 - ©GittaPolak
diner restaurant zandhoeve blooming hotel
restaurant zandhoeve-2
restaurant-zandhoeve-blooming-bergen
DSC01446
zelfstandig werkend kok blooming
ontbijt blooming-4
restaurant-zandhoeve-blooming-bergen2

uit de biologische moestuin

De keuken van restaurant Zandhoeve laat zich leiden door onze biologische moestuin en daarmee door de verschillende seizoenen. Voor onze keukenbrigade is deze Hoftuin, waar jaarlijks zo’n 50 soorten groenten en kruiden worden verbouwd, een onuitputtelijke bron van inspiratie en een prachtige weerspiegeling van de jaargetijden.

ontdek de Hoftuin

hoftuindiner-bij-Het-Hof
waar de werelden van de chefkok en de tuinder samenkomen
waar de werelden van de chefkok en de tuinder samenkomen

schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van al het nieuws over blooming en restaurant Zandhoeve? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.