over de foto's, video's en content

copyright

De foto's, teksten en video's die je op onze website ziet zijn voor of door blooming gemaakt en er zitten auteursrechten op. Het kopiëren, downloaden of hergebruiken van de content is niet toegestaan. Heb je een vraag over de herkomst van de foto’s, de fotograaf of over de copyright? Neem dan contact ons op. We vertellen je graag meer!

blooming - zakelijk - 2023- 13 GittaPolak

de foto’s uit de archieven van de Volkshogeschool

In het historisch fotoarchief van Stichting Blooming Bergen NH en haar rechtsvoorgangers, dat wordt beheerd door het Regionaal Archief Alkmaar, bevinden zich duizenden foto’s gemaakt in de periode tussen circa 1946 en 1995. Talloze kiekjes, amateuropnamen en professionele opnamen. Vaak, ondanks historisch onderzoek, is onbekend wie destijds de foto’s heeft gemaakt aangezien de verblijfplaats van de vervaardigersadministratie ons onbekend is. Misschien heeft die wel nooit bestaan, misschien is deze verloren gegaan. Het bestuur van blooming heeft toch besloten een klein deel van deze fotocollectie te publiceren via internet of te gebruiken voor de decoratie van haar gebouwen. Mocht je menen aantoonbaar aanspraak te kunnen maken op nog eventueel geldend auteursrecht, dan kan je contact opnemen met blooming via welcome@weareblooming.com.

 

foto’s door blooming gemaakt

Veel van de content op onze website is door het team van blooming gemaakt. blooming heeft alle rechten op deze foto’s en de collega’s op de foto’s hebben ingestemd op de publicatie van het beeld.

 

foto’s voor blooming gemaakt

Diverse fotografen hebben prachtige foto’s en video’s voor ons gemaakt. Wij mogen deze foto’s gebruiken mits wij ons aan de afgesproken voorwaarden houden. Het is dan ook niet toegestaan om de foto’s en video’s op onze website te downloaden, kopiëren of hergebruiken. De fotograaf behoudt ten alle tijden het auteursrecht op deze foto’s. Wil je weten door welke fotograaf een bepaalde foto of video is gemaakt? Neem dan gerust contact met ons op. Op onze website vind je onder andere werk van:

Gitta Polak | www.gittapolak.com

Hungry for More | www.hungryformore-mag.com

The Best Of Me | www.thebestofme.nl

Renske Totté | www.rensketotte.com/