reserveer een tafel bij Het Hof

Het Hof

Met welk gezelschap dan ook, samenkomen bij Het Hof is een ervaring die je niet snel zal vergeten. Restaurant Het Hof is elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag open voor koffie & gebak, een borrel en culturele diners. De locatie midden in een Natura 2000-gebied, het historische landgoed, het monumentale herenhuis met schilderachtig interieur en natuurlijk de biologische moestuin maken van een avond tafelen bij Het Hof een gedenkwaardige avond die smaakt naar meer.

Bij Het Hof kan je ook vergaderen, trouwen en vieren!

Het Hof - 2023- 24 - GittaPolak

openingstijden
Het Hof

Het Hof is open voor zakelijke bijeenkomsten, particuliere evenementen, lunch en diner. Wil je bij Het Hof dineren? Via onze online reserveringsmodule kan je gemakkelijk een tafel reserveren. Heb je een vraag of wil je een evenement bij Het Hof organiseren? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

openingstijden:
donderdag | koffie, lunch & diner* |  va. 10:00 uur
vrijdag | koffie, lunch & diner* |  va. 10:00 uur
zaterdag | koffie, lunch & diner* |  va. 10:00 uur
zondag | koffie & lunch |  va. 10:00 uur

*gelieve vooraf te reserveren

bekijk de kaart

de Hoftuin
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 16:00 uur*

evenementen & bijeenkomsten
elke dag open, beschikbaarheid op aanvraag

*Onze collega’s van Scorlewald zijn dagelijks hard aan het werk in de Hoftuin. Wanneer de poort van het landgoed open staat kan je gerust een kijkje nemen in onze biologische moestuin. Let wel op, wanneer de tuinders naar huis gaan kan het zijn dat ze de poort afsluiten. Denk hier om bij het parkeren van je fiets bij Het Hof.

Het Hof is cashfree, daarom vragen we je met pas of mobiel te betalen.

speciale avonden bij Het Hof

uit de biologische moestuin

Naast het landgoed Het Hof vind je onze biologische moestuin, De Hoftuin. De chef van Het Hof laat zich bij ieder gericht leiden door de Hoftuin en wat er op dat moment bloeit. Hierdoor kookt onze keukenbrigade met de seizoenen mee. Voor ons team is onze biologische moestuin, waar jaarlijks zo’n 50 soorten groenten worden verbouwd, dus een bron van inspiratie.

ontdek De Hoftuin

de Hoftuin bij Het Hof

gastronomische hoogstandjes

Het Hof - 2023- 32 - GittaPolak
Het Hof - 2023- 39 - GittaPolak
Het Hof - 2023- 6 - GittaPolak
Het Hof - 2023- 11 - GittaPolak
Het Hof - 2023- 25 - GittaPolak
Het Hof - 2023- 41 - GittaPolak
Het Hof - 2023- 24 - GittaPolak
evenementenlocatie-het-hof9
evenement-organiseren-het-hof
evenementenlocatie-het-hof13
dineren-uit-eigen-moestuin
eten-drinken-blooming-restaurant5
eten-drinken-blooming-restaurant4
vergaderlocatie-Het-Hof-in-Bergen-(12)
de Hoftuin bij Het Hof
tuinieren-het-hof-hoftuin
hoftuin-scorlewald-blooming

kom lopend of op de fiets!

Omdat we veel waarde hechten aan een respectvolle omgang met de natuur en onze medemensen, vragen we je vriendelijk om te voet of met de fiets te komen. Het leuke is dat wanneer je dit doet en bij binnenkomst een selfie laat zien die je hebt genomen terwijl je te voet of per fiets het bos hebt betreden, wij aan het einde van de avond € 5,00 per persoon van je totale rekening zullen aftrekken – niet alleen goed voor het milieu maar ook voor jouw portemonnee!

mist bos ochtend-4

schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van al het nieuws over blooming en onze brasserie? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.