de brasserie is elke dag open

kom eten en drinken in onze brasserie

Voor bar food 'with a twist', de lekkerste cocktails, een verse kop koffie en een goed glas wijn schuif je aan bij de blooming brasserie. Onze brasserie is elke dag vanaf 11:00 uur open. Strijk neer op het mooiste terras van Bergen of nestel je binnen in een comfortabel hoekje. Wat mogen we voor je inschenken?

Wij zijn een cash-free hotel, er kan dus alleen gepind worden in onze restaurants.

interieur-blooming-brasserie

kom lekker lunchen, dineren en borrelen

Op de begane grond van blooming hotel en grenzend aan het mooiste terras van Bergen vind je de blooming brasserie. Op deze unieke locatie in blooming hotel in Bergen is dit dè plek om voor zowel hotelgasten als gasten van buitenaf om even lekker te ontspannen. Al is het voor een kopje koffie met huisgemaakt gebak na een lange wandeling of urenlang borrelen in de zon.. er is geen plek in Bergen waar je lekkerder zit!

bekijk de menukaart

openingstijden
De brasserie is elke dag open van 11:00 tot 23:00 voor koffie met gebak, verfrissende drankjes, de beste cocktails en heerlijke hapjes.

openingstijden keuken:
lunch elke dag van 12:00 tot 16:00 uur
diner vrijdag tot en met zondag van 17:30 tot 21:00 uur

locatie
Duinweg 5 (blooming hotel)
1861 GL, Bergen (nh)

blooming kids

Voor de blooming bengels hebben wij een speciale menukaart samengesteld. Er staan heerlijke gerechten op speciaal voor kids. Ons doel is om een glimlach op hun gezicht te tevoren, zodat iedereen blij is.

kids menu

 

blooming kids buiten (6)

come and enjoy the sunshine

lunch brasserie nov 2023 (8 of 8)
blooming-brasserie-terras-zomer
lunch brasserie nov 2023 (7 of 8)
blooming-brasserie-cocktail-terras
blooming - zakelijk - 2023- 7 GittaPolak
blooming hotel speeltuin de vrijbuiter
blooming-brasserie-terras-cocktailkaart
lunch brasserie nov 2023 (3 of 8)
blooming-brasserie-lunch-diner3
interieur-blooming-brasserie
bar-blooming-brasserie
diner-brasserie-blooming
blooming-brasserie-lunchen-terras
brasserie-juni-6
eten-bij-blooming-brasserie
blooming-brasserie-dineren-lunchen
vergaderen terras blooming hote
blooming-brasserie-bar-cocktails
blooming-brasserie-cocktail
blooming-brasserie-lunch-terras
blooming-brasserie-diner-restaurant

biologisch en (di)vers

Op de kaart van onze brasserie staan heerlijke gerechten en de inhoud varieert met de seizoenen mee. Van vers belegde broodjes, lekkere borrel bites en dagspecials. De ingrediënten komen zoveel mogelijk uit onze eigen moestuin, gelegen naast Het Hof. En alles wat we niet uit eigen tuin halen komt van lokale en verantwoorde leveranciers.

 

Wij tappen Gulpener bier, afkomstig van de meest duurzame brouwerij van Nederland en op onze drankenkaart staan heerlijke speciaalbiertjes. Heb je ons eigen gebrouwen biertje, de Bergensche Blos al geproefd? Deze wordt in Egmond voor ons gebrouwen en heeft een heerlijk frisse smaak met een hint van rozenbottel.

Zin in een cocktail? Probeer eens de Hoftuincocktail, de smaak van deze bijzondere cocktails is gebonden aan het seizoen want de siroop die we gebruiken wordt gemaakt van kruiden uit de Hoftuin.

bekijk de cocktailkaart

de mooiste natuurspeeltuin van Bergen

Wist je dat de blooming brasserie pal naast de mooiste en leukste natuurspeeltuin van Bergen zit? De ‘Vrijbuiter’ is onze eigen natuurlijke speeltuin in het bos. Hier kunnen blooming bengels klauteren, klimmen, springen, glijden, schommelen, voetballen, hutten bouwen…. ga zo maar door. Terwijl jij heerlijk op het terras geniet vermaken de kids zich uren in de speeltuin.

blooming hotel speeltuin de vrijbuiter

schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van al het nieuws over blooming en onze brasserie? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.