let's celebrate life

een feest of samenzijn organiseren

Vier je eigen droomfeest in het bos, in bed of in het zand. blooming heeft drie unieke evenementenlocaties voor het ultieme feest midden de natuur. blooming hotel in het duingebied, Soul Beach op het strand van Bergen aan Zee of ons prachtige landgoed Het Hof midden in het bos van Bergen. Waar kom jij het vieren?

evenementenlocatie-blooming7

vier het leven met blooming

Bij blooming begrijpen we dat de mooiste momenten van je leven goed gevierd moeten worden. En we vieren het graag samen met je! De combinatie van de prachtige omgeving, fijne gastvrijheid en eindeloze mogelijkheden maken van blooming de perfecte locatie voor jouw evenement of partij.

Of het nu gaat om een jubileum, bruiloft, of een bijzonder samenzijn om simpelweg het leven te vieren, we vieren het graag samen met je. Samen creëren we herinneringen die een leven lang meegaan, omringd door de warmte van de natuur en de liefde van dierbaren. We zullen je tot in de details helpen bij het organiseren van je evenement, zodat jij je kan richten op wat belangrijk is. Het vieren van het leven met de mensen om je heen.

 

vieren op het strand

De perfecte middag of avond aan zee, bij Soul Beach. Soul Beach beschikt over een open haard, veranda en openslaande deuren naar de zee. Hier geniet je van een onvergetelijke strandervaring, samen met je vrienden en familie. Een BBQ, lunch of private dining bij Soul Beach, er is van alles mogelijk!

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

ga naar Soul Beach

 

vergaderen aan zee bij soul beach

 

 

neem contact met ons op

vraag een offerte op maat aan, perfect passend bij jouw wensen

een offerte aanvragen
dineren uit eigen moestuin

Onze keukens werken zo veel mogelijk met producten uit onze eigen biologische moestuin. De keukenbrigade laat zich inspireren door de tuin en kookt met de seizoenen mee. Van bites tot aan een 6 gangen fine dining menu. De producten zijn (h)eerlijk, groen en vers.

dineren-uit-eigen-moestuin

waarom vieren bij blooming?

• een prachtige groene omgeving
• plek voor 2 tot 200 personen
• binnen en buiten vieren
• drie prachtige locaties
• culinaire en gastronomische hoogstandjes
• exclusiviteit en privacy
• persoonlijke aandacht en ondersteuning

blooming overnachting

geschikt voor alle type evenementen

Wat wil je bij ons komen vieren? Wij hebben ervaring met het organiseren van bruiloften, verjaardagen, familieweekenden, bedrijfsfeesten, jubilea, trouwfeesten, baby showers, gender reveals, netwerkborrel, reünies, diners..

MVO zit in ons DNA

een duurzaam evenement organiseren

Wanneer je kiest voor blooming kies je voor duurzaam, groen en verantwoord. Want het gebruik van verantwoorde en biologische producten beperkt zich niet tot de keuken. Door bewuste samenwerkingen, keuzes voor leveranciers, de producten die we gebruiken en de manier waarop we met onze mensen omgaan, brengen we MVO naar een nieuw niveau.

blooming-hoftuindiner-met-rondleiding

blooming evenementen

blooming organiseert wekelijks leuke en culturele evenementen. Denk aan de Kunst10Daagse, rondleiding door de Hoftuin, een yogaweekend of evenementen rondom de feestdagen.

neem contact met ons op

Jouw feest of evenement bij blooming organiseren? We laten je direct weten wat de mogelijkheden zijn! Neem contact op via 072 582 0520 of via yourbusiness@weareblooming.com of laat ons via het contactformulier weten wat jouw wensen zijn.