een onvergetelijke middag in de Hoftuin

Lange Tafel Lunch in de Hoftuin

Schuif aan bij de Langste Tafel van Bergen op de meest idyllische plek die je kunt voorstellen; midden in de Hoftuin van Het Hof by blooming.

Terwijl jij kennismaakt met je tafelburen, schenken wij de beste wijnen in. Onze chef-kok presenteert een prachtig lunchmenu met de Hoftuinoogst van dezelfde ochtend. Het wordt een middag om niet snel te vergeten.

vier gangen lunch + welkomtdrankje
prijs per persoon: €59,50

reserveren?
t. 072 5820 520

Reserveer nu zodat je zeker bent van een plekje aan de Lange Tafel.*

lange tafel lunch het hof bergen

maandag 20 mei bij Het Hof

*De eerste 70 gasten hebben gegarandeerd een plekje aan de Lange Tafel. Daarna zullen wij een wachtlijst gaan hanteren en is reserveren enkel nog telefonisch of per e-mail nodig. Maar, geen zorgen! Iedereen op de wachtlijst heeft bij mooi weer gegarandeerd een plekje aan de Lange Tafel. Echter kunnen wij niet om een slecht weer scenario heen en zullen wij naar binnen verhuizen als het gaat regenen. In dit geval (en hier gaan we niet vanuit!) is er sprake van een maximaal aantal gasten. Wanneer je op de wachtlijst staat bestaat de kans dat wij je kunnen afbellen. Wanneer dit het geval is hoor je het uiterlijk 17 mei.

t. 072 5820 520
e. welkom@weareblooming.com

direct reserveren

Schuif aan bij de Langste Tafel van Bergen op de meest idyllische plek die je kunt voorstellen; de Hoftuin van Het Hof.  Reserveer een plekje aan een prachtig opgedekte tafel en laat je verrassen met een vier gangen lunch tussen de gewassen. De inspiratie voor het menu komt rechtstreeks uit de tuin en de producten zijn verser dan vers. Onze chef-kok zal ’s morgens zijn laatste ronde door de tuin lopen om de mooiste groentes, fruit en bloemen te oogsten. Speciaal voor de Lange Tafel Lunch.

over de Hoftuin

Deze plek ademt een rijke historie en vertelt de mooiste verhalen. Het uitzicht op huisje van de Tuinman of de eeuwenoude monumentale kas is een prachtig tafereel. Omsloten door de slangenmuur en het bos van Bergen is dit een onvergetelijke plek om te lunchen. Dagelijks wordt er met liefde in de Hoftuin gewerkt door de helden van Scorlewald. Deze hulp-tuinders hebben een afstand tot de arbeidsmarkt en vinden in de Hoftuin een perfecte en veilige werkplek.

In De Hoftuin, waar tuinieren een maatschappelijke functie heeft, komt dit alles samen. Het is prachtig te zien hoeveel liefde onze deelnemers in de tuin leggen. Of ze nu aardbeien plukken, een meiknol uit de aarde halen, of het pad aanharken, ik merk dat ze happy zijn. De Hoftuin is een oase van rust, omsloten door groen, zonder prikkels van buitenaf.” – tuinman Simon

de ideale mix van cultuur en culinair vakmanschap

Onze sommelier is op dit moment bezig met het uitkiezen van de perfecte wijnen voor bij het menu. Voor elke gang wordt een passend glas uitgekozen en daarbij zullen er meerdere verrassende wijnsuggesties zijn om de lunch compleet te maken. Gastheer Tony Schouten zorgt er met zijn blooming team voor een zorgeloze en onvergetelijke lunch waar aan alles is gedacht. We zorgen voor sfeervolle achtergrondmuziek, tafels opgedekt met linnen en bloemen uit de tuin en comfortabele zitplekken. Het enige wat jij hoeft te doen is aan te schuiven en te genieten.

reserveer snel een plekje aan de Lange Tafel

• vier gangen lunch met vast menu, incl. amuse en welkomstglas
• prijs per persoon €59,50
• Tweede Pinksterdag, maandag 20 mei, aanvang 12:00 uur
• met linnen bedekte tafel midden in de Hoftuin
• ruimte voor 70 personen*
• het gaat ook bij slecht weer door
• kosteloos parkeren op het grasveld, maar voorkeur per fiets

*De Lange Tafel Lunch is bijna uitverkocht! Reserveren kan alleen nog telefonisch of per mail. Wij plaatsen je dan op de wachtlijst. Bij mooi weer breiden wij de capaciteit van de Lange Tafel Lunch uit. Bel of mail ons voor meer informatie. 072 5820 520 | welkom@weareblooming.com

de Lange Tafel Lunch

lange tafel lunch het hof bergen
restaurant het hof
barbecue landgoed het hof 03
View More: https://yvonnekuipers.pass.us/robenenmichellepreview
Het Hof - 2023- 5 - ©GittaPolak
het hof 2023-8
het hof 2023-4
landgoed het hof monument in Bergen
Het Hof - 2023- 1 - GittaPolak
evenementenlocatie-het-hof3
evenementenlocatie-het-hof13
composteren-blooming-hoftuin-mvo
dineren-uit-eigen-moestuin
blooming-hoftuindiner-met-rondleiding
evenementenlocatie-blooming9
evenementenlocatie-blooming12
Het Hof - 2023- 32 - GittaPolak
Het Hof - 2023- 13 - ©GittaPolak
de kas in de hoftuin blooming
de Hoftuin bij het hof
de hoftuin bij Het Hof in Bergen
hoftuinoogst juni-7
de Hoftuin bij Het Hof
vergaderlocatie Het Hof in Bergen (2)
hoftuin-blooming-scorlewald

kom op de fiets

Omdat we veel waarde hechten aan een respectvolle omgang met de natuur en onze medemensen, vragen we je vriendelijk om te voet of met de fiets te komen. Het monumentale Hof is gevestigd midden in een Natura 2000-gebied en daardoor niet geschikt voor gemotoriseerd vervoer. Er zijn parkeerplaatsen, maar die houden wij het liefst beschikbaar voor gasten die slecht ter been zijn of van ver moeten komen. Woon je in de buurt? Kom dan lekker met de fiets of te voet. Namens blooming en de natuur, dank je wel!