out of the box, into nature

ontdek onze vergaderlocaties

Bij blooming verlaat je de gebaande paden en kom je volledig tot bloei. Hier kun je leren, experimenteren en nieuwe plannen smeden. De omgeving inspireert de zakelijke bezoeker en prikkelt de creativiteit.

blooming-hotel-vergaderen-in-het-bos

drie unieke locaties in de natuur

Vergaderen in het bos, in de duinen of op het strand? blooming heeft drie unieke en prachtige vergaderlocaties midden in de natuur. blooming hotel in de duinen van het Noordhollands Duingebied heeft 14 vergaderzalen en 130 hotelkamers. Het Hof, prachtig gelegen midden in het bos van Bergen is een idyllisch landgoed met 4 vergaderzalen en twee luxe private rooms. Vergaderen of bijeenkomen op het strand kan bij Soul Beach in Bergen aan Zee.

 

onze vergaderlocaties

een combinatie van onze locaties?

Wist je dat je onze locaties ook perfect kunt combineren? Kies bijvoorbeeld bij een meerdaagse vergadering op dag één voor de duinen van blooming hotel en op dag twee voor het bos rondom Het Hof. Of vergader in een van de lichte vergaderzalen van het hotel en dineer ’s avonds bij Het Hof. Of kies voor een borrel op het strand na je vergadering in blooming hotel. Wij denken graag met je mee! De mogelijkheden zijn eindeloos.

vraag direct een offerte aan

gebouwd op de grondvesten van de Volkshogeschool

ontdek ons verhaal

meer leren over blooming
vergaderen in het groen

blooming hotel en Het Hof bevinden zich midden in het Noord Hollands Duingebied. Direct vanuit je vergaderzaal loop je zo het bos in. Ga naar buiten en laat je inspireren door de natuur.

blooming-hotel-vergaderlocatie-in-het-bos-
green

kies voor een van onze vergaderarrangementen

Onze vergaderarrangementen zijn compleet ingericht voor een succesvolle bijeenkomst. Van koffie, lunch tot flip-overs, aan alles is gedacht. Je kunt kiezen uit een 4- of 8-uurs arrangement. Er is al een vergaderarrangement vanaf €50,- per persoon.

de perfecte locatie voor elk type bijeenkomst

Kom je voor een vergadering, workshop, heisessie, borrel, training, brainstormsessie, kick-off, teambuilding of iets anders? Wij denken graag met je mee.

het blooming team staat voor je klaar

7 dagen in de week bereikbaar

Heb je een vraag, interesse in een van onze locaties of ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die blooming te bieden heeft? Ons team staat 7 dagen in de week voor je klaar. Bel of mail ons gerust. We helpen je graag!

meer informatie
eten uit eigen hoftuin vergadering blooming

eten uit eigen moestuin

Onze lunch, bites en dinergerechten worden bereid met producten uit eigen biologische moestuin. We focussen ons op zoveel mogelijk groene en vegetarische gerechten en alles wat we niet uit eigen tuin halen komt van lokale en verantwoorden leveranciers.

ontdek onze Hoftuin

hoe kunnen we je helpen?

Jouw zakelijke bijeenkomst bij een of meerdere van onze vergaderlocaties? We laten je direct weten wat de mogelijkheden zijn! Neem contact op via 072 582 0520 of via yourbusiness@weareblooming.com of laat ons via het contactformulier weten wat jouw wensen zijn.